Vores uddannede salgsteam samt det DanBred licenserede salgsled DanSau er kundens sikkerhed for at få leveret kvalitetsdyr fra Avlscenter Eskegaard A/S – og få størst mulig værdi af dem.

Find dine næste avlsgrise her

Salgsteamet har et indgående kendskab til vores produktion, stalde samt de avlsdyr der leveres. Således har de alle forudsætninger for at skræddersy den helt rigtige løsning til kunden samt bistå med den bedste rådgivning.

Enestående selektion

Selektionen af avlsdyr hos Eskegaard beror på godt håndværk.

Vores faste selektionsteam sikrer ensartet kvalitet, kender kundens ønsker og selekterer efter dette. Vores grundlæggende selektionsstandard bygget op på årtiers erfaringer med salg af avlsdyr.

Videnscenter og rådgivning

Vi ønsker et nært tilhørsforhold til vores kunder. Hos Avlscenter Eskegaard A/S deler vi derfor gerne ud af vores mangeårige erfaringer om alt fra management til logistikplanlægning. Vores avancerede planlægningssystemer er kunderelatereret, hvorved vi kan følge udviklingen ned til mindste detalje.

Vi besøger kunder – og kunder besøger os.

Lad os sammen optimere din griseproduktion

Service

Vores salg og service tilbyder særligt tilpassede løsninger for kunder, som køber genetik. Løsninger kan ses som en ekstra service og i visse tilfælde et tilvalg på vores produkter.

Blandt vores løsninger findes:

  • Foderrådgivning til avlsdyr
  • Brugerdefinerede blodprøvescreeninger
  • Lange haler
  • Selektion efter størrelse
  • Stabile grupper
  • Vaccinationer
  • Ekstra øremærker
  • Etc.

Få stærke avlsdyr

Produkter

Avlscenter Eskegaard A/S tilbyder kunderne alt fra interne avlsprogrammer og sæd til levende dyr – alt af høj kvalitet og gennemtestet. Se vores 3 racer her.

Kontrollerede staldmiljøer

Alle vores stalde er topmoderne, designet til avlsdyrsopdræt og med faste gulve. Vi passer på vores dyr og vænner dem til vores tilstedeværelse i staldene, for at sikre rolige avlsdyr. Vi tager alle nødvendige forholdsregler for at sikre os mod udefra kommende smitte.

Sikker transport

Vi har også fuld kontrol under selve transporten af dyrene. Ved flytning anvendes godkendte SPF-biler, som sikrer optimal smittebeskyttelse og dyrevelfærd.

Herudover kører vi med egen SPF-godkendt lastbil og fast chauffør i både DK og Tyskland. Chaufføren har mange års erfaring med SPF transport samt et grundigt kendskab til leveringsdetaljer, kunder og deres faciliteter.

DanBred

For at sikre dyrenes fortsatte genetiske udvikling, følger vi avlsprogrammet fra det danske DanBred P/S. Her er kvaliteten sat i system. Baseret på årtiers forskning og udvikling sikres svineproducenter verden over, de bedste forudsætning for at drive en stærk og konkurrencedygtig forretning.

DanSau

DanSau GmbH er et licenseret DanBred agentur beliggende i Tyskland. Avlscenter Eskegaard A/S leverer opdrætsgrise hertil og hjælper med den kundetilpassede årsplanlægning. Selvfølgelig med hensyntagen til de påbudte karantæneperioder. Avlscenter Eskegaard A/S ejer 50% af DanSau GmbH. For at sikre fuldstændig transparens i omsætning via DanSau, fungerer Eskegaards salgsteam også delvist som salg/service hos DanSau.